EMO Hanovra aduce un nou suflu investițiilor de capital

EMO Hanovra aduce un nou suflu investițiilor de capital

EMO imprimă ritmul pentru industria viitorului

După șase zile pline, peste 2.200 de producători de tehnologie de producție, din întreaga lume, au plecat de la EMO Hanovra optimiști, cu registrele pline de comenzi. EMO are un impact major asupra activităților comerciale, după cum se arată într-un raport în care vizitatorii de la EMO își arătau intenția de a investi un total de peste 20 de miliarde de euro în tehnologie de producție în decursul următoarelor 24 de luni. Pe perioada de desfășurare a evenimentului, au fost încheiate tranzacții în valoare de 8 miliarde de euro. Pe lângă vânzările spectaculoase, vizitatorii au venit cu proiecte clare, unele mergând până la a specifica dimensiunile reale ale mașinilor necesare (o mare parte de astfel de clienți au venit din China).

Respectând motto-ul EMO - Connecting systems for intelligent production, cei mai mulți expozanți au prezentat soluții de conectivitate, aplicații pentru analize de date și servicii inovatoare.

Accentul s-a pus pe sistemele capabile de interconectare cu mai mulți parteneri, soluții de monitorizare a utilajelor pe bază de cloud, programe de simulare, realitate augmentată pentru mentenanța utilajelor, tehnologie blockchain pentru siguranța transferurilor de date, noi modele de business etc. Tema propusă la EMO a oferit companiilor participante pretextul ideal pentru lansarea produselor pentru fabricația digitală. Alături de digitalizare și conectivitate, fabricația aditivă a fost, de asemenea, foarte prezentă pe agenda vizitatorilor, la EMO putând fi văzute ultimele inovații din domeniu.

Programul conex al târgului a conferit o perspectivă și mai amplă asupra tendințelor tehnologiei de fabricație de azi și de mâine. O plajă largă de conferințe, seminarii și expoziții speciale și-au canalizat atenția asupra subiectelor cheie, precum Industry 4.0, scenarii de producții viitoare, fabricație aditivă, scule inteligente, securitatea mașinilor, instruire pentru muncitorii din uzine, dar și despre piețe promițătoare din India până în SUA și Mexic.

Următoarea ediție EMO Hanovra se va desfășura între 16 și 21 septembrie 2019, dar până atunci, în numerele viitoare vom reveni cu mai multe informații despre noutățile prezentate în cadrul evenimentului.

946 vizualizari

Galerie foto

Pentru a putea posta comentarii, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator.

Cere Detalii sau Oferta

Completati cu numele dvs.

Completati cu denumirea companiei pe care o reprezentati.

Adresa dvs. de e-mail.

Numarul dvs. de contact.

Mesajul dvs.

Pentru abonare (la revista sau newsletter), postare comentarii sau participare la discutiile din forum, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator. Daca nu aveti cont, click pe [creeaza un cont nou]
CAPTCHA

Introduceţi codul numeric din imaginea de mai jos.

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.