Warning: Table './tehnicas_site/cache' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache WHERE cid = 'variables' in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc on line 135

Warning: Table './tehnicas_site/cache' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: UPDATE cache SET data = 'a:1047:{s:13:\"theme_default\";s:6:\"tehnic\";s:13:\"filter_html_1\";i:1;s:18:\"node_options_forum\";a:1:{i:0;s:6:\"status\";}s:18:\"drupal_private_key\";s:64:\"69ca3a07d8cfd04e9c6638d5588f4ddb507193c18a6694e790132e7c30d7f166\";s:10:\"menu_masks\";a:32:{i:0;i:127;i:1;i:125;i:2;i:63;i:3;i:62;i:4;i:61;i:5;i:60;i:6;i:59;i:7;i:58;i:8;i:57;i:9;i:56;i:10;i:45;i:11;i:31;i:12;i:30;i:13;i:29;i:14;i:28;i:15;i:25;i:16;i:24;i:17;i:22;i:18;i:21;i:19;i:15;i:20;i:14;i:21;i:13;i:22;i:12;i:23;i:11;i:24;i:10;i:25;i:7;i:26;i:6;i:27;i:5;i:28;i:4;i:29;i:3;i:30;i:2;i:31;i:1;}s:12:\"install_task\";s:4:\"done\";s:13:\"menu_expanded\";a:2:{i:0;s:10:\"navigation\";i:1;s:13:\"primary-links\";}s:9:\"site_name\";s:8:\"TTonline\";s:9:\"site_mail\";s: in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc on line 135

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc:135) in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/bootstrap.inc on line 736

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc:135) in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/bootstrap.inc on line 737

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc:135) in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/bootstrap.inc on line 738

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc:135) in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/bootstrap.inc on line 739
ABB Ability™ – soluţii digitale industriale de ultimă generaţie | TTonline

ABB Ability™ – soluţii digitale industriale de ultimă generaţie

23.03.2017 | Web Exclusive | ABB
ABB Ability™ – soluţii digitale industriale de ultimă generaţie

ABB a lansat pe piaţă ABB Ability, portofoliul său de soluţii digitale industriale de ultimă generaţie în cadrul ABB Customer World în Houston.

Odată cu lansarea pe piaţă a peste 180 de soluţii şi servicii, ABB deblochează în acest moment valoarea pentru clienţii săi din cea de-a Patra Revoluţie Industrială. Combinând expertiza aprofundată a ABB în domeniu cu conectivitatea la reţea şi cu cele mai recente tehnologii şi inovaţii, ABB Ability creează soluţii şi servicii puternice care rezolvă probleme reale de business şi conduc la oportunităţi de afaceri tangibile.

ABB Ability vine în sprijinul clienţilor din domeniile utilităţilor, industriei, transporturilor şi infrastructurii pentru a-şi dezvolta noi procese şi pentru a le îmbunătăţi pe cele existente, astfel oferind o imagine amănunţită şi optimizând planificarea şi controlul operaţiunilor în timp real. Rezultatele pot fi apoi centralizate în cadrul unor sisteme de control pentru îmbunătăţirea valorilor-cheie cum ar fi timpul de funcţionare al fabricii, viteza şi randamentul.

Oferta se bazează pe tehnologia de pionierat a ABB şi pe mai mult de patru decenii de leadership industrial digital. Acest lucru va spori abilitatea clienţilor de a inova şi de a concura pe piaţa digital-industrială în dezvoltare.

,,Ca lider în tehnologia de pionierat în soluţii digitale, cu o bază instalată de peste 70 milioane de dispozitive conectate şi 70.000 de sisteme de control, ABB este poziţionată în mod unic pentru a sprijini transformarea digitală a clienţilor săi”, a declarat Ulrich Spiesshofer, CEO al ABB. ,,Cu ABB Ability, combinăm întreg portofoliul ABB de soluţii şi servicii digitale. Creăm un plus de valoare pentru clienţi reunind expertiza în domeniu a ABB, conectivitatea avansată  şi tehnologiile digitale de ultimă oră. În acest fel, clienţii noştri pot atinge îmbunătăţiri fără precedent ale performanţei lor operaţionale şi a productivităţii.”

Ofertele digitale oferite de ABB Ability includ soluţii de management al performanţei pentru industriile mari bazate pe active; sisteme de control pentru industriile de proces; servicii de monitorizare de la distanţă pentru roboţi, motoare şi utilaje, cât şi soluţii de control pentru clădiri, reţele de încărcare pentru vehicule electrice şi platforme marine. Unele dintre cele mai specializate oferte se adresează, printre multe altele, managementului energiei pentru centre de date şi optimizarea navigaţiei pentru flotele maritime de transport.

Printre clienţii care utilizează deja portofoliul soluţiilor digitale, care acum fac parte din ABB Ability se numără unele dintre cele mai mari companii de utilităţi din lume, producători şi furnizori de servicii, cum ar fi Shell Oil, CenterPoint Energy, Con Edison, BASF, Royal Caribbean, Cargill, Volvo, BMW şi mulţi alţii.

Soluţiile digitale de ultimă generaţie ale ABB Ability şi serviciile sunt dezvoltate şi construite pe platforma cloud de top Azure aparţinând Microsoft, având la bază un parteneriat strategic cu compania de software.

,,Construirea soluţiilor noastre pe platforma Azure înseamnă că putem beneficia de toate avantajele acesteia, adăugând în acelaşi timp valoare prin oferta noastră de soluţii în domeniu”, a declarat Guido Jouret, Chief Digital Officer al ABB. ,,De fapt transformăm zecile de ani de expertiză specifică a ABB în domeniu în oferte de software pe care clienţii noştri le pot accesa prin intermediul celei mai mari şi mai avansate platforme digitale din lume. De la stadiul de campion digital ,,din umbră”, devenim acum partenerul preferat al clienţilor care pornesc o transformare digitală. Ei pot acum să cunoască mai mult, putem face mai mult, mai bine, împreună. Noi îi putem ajuta să evalueze, să automatizeze, să optimizeze şi să colaboreze.”

Printre noile inovaţii ABB Ability prezentate la Houston se numără:

  • ABB Ability System 800xA – una dintre soluţiile oferite de ABB Ability are la bază platforma de automatizare lider de piaţă System 800xA. Select I/O, o nouă completare adusă System 800xA, este un sistem redundant, bazat pe Ethernet cu un singur canal I/O. El susţine modelul ABB de ultimă generaţie de execuţie a proiectelor, denumit „Proiecte Inteligente”, care oferă o gamă de îmbunătăţiri ale eficienţei în proiectele de automatizare. Cu Select I/O, clienţii pot întreprinde proiecte majore având un program mai rapid şi cu mai puţine depăşiri de costuri. Acesta utilizează dulapuri standardizate care permit instalatorilor să dirijeze digital semnalele în loc să utilizeze panouri de dirijare care necesită un efort intens. Verificări complete pot fi făcute înainte de livrarea restului sistemului, astfel minimizându-se impactul modificărilor ulterioare şi permiţând sarcinilor din proiect să fie  executate în paralel.
  • ABB Ability Asset Health Center – Printre primele soluţii ABB Ability care au fost lansate pe platforma Azure se află o soluţie ABB de ultimă generaţie pentru managementul activelor, Asset Health Center 3.0. Fiind disponibilă din ianuarie 2017, aceasta utilizează metode de analiză predictivă şi prescriptivă şi modele personalizate pentru identificarea şi prioritizarea nevoilor crescânde de mentenanţă, bazate pe probabilitatea de eşec şi criticalitatea activelor.

 

  • ABB Ability Collaborative Operations – Această soluţie puternică, dezvoltată acum la scară industrială, ajută clienţii să colaboreze mai eficient. Aceasta permite experţilor să lucreze împreună dincolo de graniţele organizaţiei, utilizând aceleaşi platforme de date şi analiză. Aceasta se concentrează pe rezultate cum ar fi îmbunătăţirea productivităţii, reducerea defecţiunilor echipamentelor, reducând costurile de mentenanţă şi transformând performanţa generală a afacerii. Toate acestea se întâmplă maximizând securitatea şi protecţia datelor, oamenilor şi activelor la toate nivelurile integrării. Soluţia a fost concepută astfel încât să conducă la rezultate durabile şi pe termen lung pentru cei care au adoptat-o deja.

 

  • ABB Ability Digital Substation – Staţia electrică digitală furnizată de ABB asigură clienţilor din sectorul utilităţilor un control şi o eficienţă de neegalat. Staţia digitală încorporează senzori pe bază de fibră optică şi întrerupătoare pentru a reduce cerinţele de mentenanţă şi nevoia de Km de cabluri convenţionale. ABB Ability duce aceste avantaje mai departe, combinând cele mai recente echipamente electrice cu senzori digitali şi cloud computing. Rezultatul este că operatorii reţelelor pot lua decizii bazate pe informaţii detaliate, actualizate, în timp ce algoritmii predictivi pot îmbunătăţi practicile de mentenanţă şi managementul activelor.

 

  • ABB Ability Smart Sensor – Această soluţie de senzor inteligent, prezentat anul trecut, conectează motoarele electrice de joasă tensiune la internetul industrial, astfel permiţând monitorizarea continuă a acestora. Soluţia, care poate fi ataşată cu uşurinţă unui motor, transmite date la cloud prin intermediul vibraţiilor, temperaturii, sarcinii şi consumului de energie. Alertele sunt generate când oricare dintre parametri deviază de la normal, permiţând operatorului să acţioneze preventiv înainte ca motorul să funcţioneze defectuos. Indicatorii noştri ne arată deja că soluţia cu senzor inteligent conduce la o reducere a timpului de nefuncţionare a motorului cu 70% şi o extindere a duratei de viaţă a acestuia cu până la 30%. Acţionând asupra datelor pentru a optimiza performanţa motorului, putem reduce consumul de energie cu până la 10%.

 

Lista soluţiilor inovatoare şi versatile asociate cu ABB Ability continuă cu oferte cum ar fi ABB Ability Asset Insight, ABB Ability Ellipse Enterprise Asset Management software, şi ABB Ability Data Center Automation infrastructure management software. Cu soluţii ca acestea şi cu multe altele, ABB Ability va deservi clienţii din domeniile utilităţilor, industriei, transportului şi infrastructurii. Aceasta va creşte puterea revoluţiei digitale, permiţând reducerea costurilor de mentenanţă, prelungirea vieţii activelor, operaţiuni mai eficiente, reducerea impactului asupra mediului înconjurător şi îmbunătăţirea gradului de siguranţă a lucrătorilor.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) este un lider în tehnologia de pionierat în domeniile produse electrice și energetice, robotică și mișcare, automatizare industrială și rețele energetice deservind clienți din domeniile utilităților, industriei, transporturilor și infrastructurii la nivel global. Continuând istoria de peste 125 de ani în inovaţie, ABB scrie astăzi viitorul digitalizării industriale, fiind parte activă a Revolutiei Energetice și a celei de a patra Revoluții Industriale. ABB operează în peste 100 de ţări având aproximativ 132.000 angajaţi.


1530 vizualizari

Galerie foto

Pentru a putea posta comentarii, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator.