Warning: Table './tehnicas_site/cache' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache WHERE cid = 'variables' in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc on line 135

Warning: Table './tehnicas_site/cache' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: UPDATE cache SET data = 'a:1047:{s:13:\"theme_default\";s:6:\"tehnic\";s:13:\"filter_html_1\";i:1;s:18:\"node_options_forum\";a:1:{i:0;s:6:\"status\";}s:18:\"drupal_private_key\";s:64:\"69ca3a07d8cfd04e9c6638d5588f4ddb507193c18a6694e790132e7c30d7f166\";s:10:\"menu_masks\";a:32:{i:0;i:127;i:1;i:125;i:2;i:63;i:3;i:62;i:4;i:61;i:5;i:60;i:6;i:59;i:7;i:58;i:8;i:57;i:9;i:56;i:10;i:45;i:11;i:31;i:12;i:30;i:13;i:29;i:14;i:28;i:15;i:25;i:16;i:24;i:17;i:22;i:18;i:21;i:19;i:15;i:20;i:14;i:21;i:13;i:22;i:12;i:23;i:11;i:24;i:10;i:25;i:7;i:26;i:6;i:27;i:5;i:28;i:4;i:29;i:3;i:30;i:2;i:31;i:1;}s:12:\"install_task\";s:4:\"done\";s:13:\"menu_expanded\";a:2:{i:0;s:10:\"navigation\";i:1;s:13:\"primary-links\";}s:9:\"site_name\";s:8:\"TTonline\";s:9:\"site_mail\";s: in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc on line 135

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc:135) in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/bootstrap.inc on line 736

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc:135) in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/bootstrap.inc on line 737

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc:135) in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/bootstrap.inc on line 738

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc:135) in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/bootstrap.inc on line 739
ISCAR - Conectat la noua ,,industrie 4.0’’ | TTonline

ISCAR - Conectat la noua ,,industrie 4.0’’

09.10.2017 | SCULE | Iscar Tools
ISCAR - Conectat la noua ,,industrie 4.0’’

ISCAR oferă câteva scule digitale standard aparținând actualei revoluții industriale, ușurând accesul utilizatorului la date utile și permițând realizarea și interpretarea ușoară a calculelor de regim așchietor.

Puteți descărca extrem de ușor recomandările ISCAR referitoare la parametrii optimi așchietori, oriunde vă aflați, oricând. ITA (ISCAR TOOL ADVISOR) va calcula pentru dumneavoastră și vă va indica scula optimă pentru fiecare aplicație în parte. Nu aveți altceva de făcut decât să introduceți câțiva parametri așchietori. ITA, un program standard, extrem de ușor de utilizat, perfect integrat conceptului „INDUSTRIE 4.0„ utilizează un algoritm unic.

Procesul selectării sculelor are la bază principiul măririi productivității și ia în calcul, în mod obiectiv, datele inițial furnizate. Altfel spus, metoda nu este intuitivă, dimpotrivă. Adaptat perfect acestei a patra revoluții industriale, ITA este consilierul optim, care își bazează deciziile pe parametrii reali ai aplicației și pe puterea mașinii-unelte.

Programul utilizează catalogul electronic ISCAR, de unde extrage parametrii legați de scule și pe care îi utilizează la luarea deciziei de selectare a sculelor. Iată parametrii importanți: „Puterea mașinii’’, „Carburi’’, „Geometrii de așchiere’’. ITA reduce practic lista soluțiilor posibile, pe baza datelor din secția de producție, luând în considerare și parametrii regimului așchietor, materialul piesei, rata de îndepărtare a materialului. În centrul atenției acestui „consilier’’ se află profitabilitatea clientului, asigurându-se în același timp că se utilizează scula și metoda cele mai adecvate, pentru fiecare aplicație în parte. Pentru obținerea rapidă de rezultate, utilizatorii trebuie să completeze numai câteva câmpuri obligatorii (de la 2 la 6). Pentru informații mai detaliate, utilizatorii au opțiunea să completeze date inițiale suplimentare, precum: puterea mașinii, diametrele sculelor, tipurile sculelor, materialul din care se prelucrează piesa. În urma analizei, ITA va prezenta primele 3 recomandări. În total, vor mai putea fi puse la dispoziția utilizatorului încă 24 de recomandări.

Rezultatul va include:

  • detaliile sculelor
  • detaliile plăcuțelor
  • parametrii de așchiere
  • puterea
  • rata de îndepărtare a materialului
  • timpul de prelucrare

 

ITA poate exprima rezultatul atât în milimetri cât și în inch, în 24 de limbi diferite. ITA poate fi accesat atât prin site-ul ISCAR www.iscar.com, cât și direct http://www.iscar.com/ita/mainpage. aspx. Softul ITA este disponibil gratuit, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

În plus, catalogul electronic ISCAR de soluții complete de așchiere este un motor de căutare multifuncțional. Permite găsirea rapidă a tuturor sculelor, suporților și plăcuțelor ISCAR, oferind și toate informațiile geometrice importante, precum și specificațiile tehnice. Catalogul electronic este permanent actualizat, astfel încât utilizatorul are la dispoziție informațiile de ultimă oră.

Catalogul electronic ISCAR pune la dispoziție și modele 2D și 3D, poze ale sculelor și link-uri pentru accesarea informațiilor video. De asemenea, furnizează trasee ale sculelor și informații anti-coliziune pentru departamentele CAD-CAM ale utilizatorilor.

Venind în întâmpinarea standardelor din ce în ce mai evoluate legate de INDUSTRIA 4.0, ISCAR a lansat aplicații suplimentare, menite să ofere asistență utilizatorilor, în activitatea lor curentă de prelucrare prin așchiere. ISCAR este prezent pe aplicația „Machining Cloud’’ unde ansamblurile de scule așchietoare pot fi construite ușor și repede. „IQ Cloud’’ poate fi accesată prin „Machining Cloud’’ și este destinată atât calculatoarelor cât și popularelor tablete. „ISCAR IQ’’ oferă programatorilor posibilitatea să construiască și să descarce modele 3D de ansambluri. Secțiunea de selectare a sculelor pe bază de aplicație pune la dispoziția utilizatorilor o metodă de alegere dintr-o structură tip „arbore’’, fie utilizând o metodă de căutare ierarhică, fie una parametrică.

Catalogul ISCAR de aplicații oferă sute de pagini de informații tehnice și un ghid de utilizare. Informația apare în catalogul clasic general ISCAR, dar poate fi accesată și descărcată și din „App Store’’ sau „Google Play’’. Paginile catalogului electronic au aceeași interfață utilizată și în paginile catalogului de hârtie, cu o metodă suplimentară de căutare „off-line’’ sau „on-line’’.

„INDUSTREALIZE’’ este o altă opțiune caracteristică Industriei 4.0, oferită pe site-ul ISCAR. Aceasta furnizează explicații și animații sugestive prin intermediul cărora orientarea proceselor așchietoare către diferite zone industriale devine extrem de clară. „INDUSTREALIZE’’ evidențiază aplicațiile clasice, populare, caracteristice multor sectoare industriale, precum industria auto, industria aeronautică, cea producătoare de matrițe, petrol și gaze, cea medicală și altele – toate asociindu-se prelucrărilor prin așchiere. De asemenea, această secțiune recomandă la rândul ei, cele mai potrivite scule pentru tipuri de aplicații.

Pentru informații suplimentare, accesați www.iscar.com sau utilizați linkul:

 

Noul Matrix oferit de ISCAR, un sistem de management și control al stocurilor de scule, perfect încadrat în INDUSTRIA 4.0 permite achiziționarea facilă, „on-line’’ a sculelor și micșorează semnificativ costurile legate de această activitate. MATRIX combină cel mai inovator sistem automat de distribuire a sculelor cu puternicul program de management al stocurilor MATRIXTM.

Accesul la oricare dintre produsele stocate în casete închise este controlat electronic de program, în concordanță cu autorizările predefinite. Flexibilitatea este caracteristica cea mai importantă a soluțiilor de stocare, iar MATRIX se remarcă tocmai prin aceasta. Sertarele modulare și configurațiile compartimentelor din interiorul sertarelor pot fi ușor modificate. Astfel, o configurare inițială se transformă foarte simplu într-o alta, oricând, prin simpla înlocuire a casetelor.

Clientul are practic la dispoziție un număr enorm de soluții/configurații de sertare.

De asemenea, adăugarea unui cabinet, în vederea măririi spațiului de depozitare, se face prin simpla conectare a unui cablu. Mai multe distribuitoare pot fi utilizate simultan, amplasate în diferite locații și conectate la aceeași rețea cu baza de date comună.

Sistemul este cu adevărat modular, disponibil în mărimi și configurații multiple, cu posibilitate de extindere pe măsură ce situația din zona de producție o cere.

Tehnologia MATRIX include:

  • sistem de blocare/închidere patentat
  • ecran „Touch’’
  • pornire electronică inteligentă „Plug & Play’’
  • diagnoză la distanță.

 

Pentru informații suplimentare accesați www.iscar.com sau utilizați link-ul direct: http://www.ctns-imc.com/index.php/en/home/

ISCAR dezvoltă în continuare aplicații tehnice care vor asista și vor simplifica prelucrările cu sculele sale.

1167 vizualizari

Galerie foto

Pentru a putea posta comentarii, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator.

Cere Detalii sau Oferta

Completati cu numele dvs.

Completati cu denumirea companiei pe care o reprezentati.

Adresa dvs. de e-mail.

Numarul dvs. de contact.

Mesajul dvs.

Pentru abonare (la revista sau newsletter), postare comentarii sau participare la discutiile din forum, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator. Daca nu aveti cont, click pe [creeaza un cont nou]
CAPTCHA

Introduceţi codul numeric din imaginea de mai jos.

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.