Warning: Table './tehnicas_site/cache' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache WHERE cid = 'variables' in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc on line 135

Warning: Table './tehnicas_site/cache' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: UPDATE cache SET data = 'a:1047:{s:13:\"theme_default\";s:6:\"tehnic\";s:13:\"filter_html_1\";i:1;s:18:\"node_options_forum\";a:1:{i:0;s:6:\"status\";}s:18:\"drupal_private_key\";s:64:\"69ca3a07d8cfd04e9c6638d5588f4ddb507193c18a6694e790132e7c30d7f166\";s:10:\"menu_masks\";a:32:{i:0;i:127;i:1;i:125;i:2;i:63;i:3;i:62;i:4;i:61;i:5;i:60;i:6;i:59;i:7;i:58;i:8;i:57;i:9;i:56;i:10;i:45;i:11;i:31;i:12;i:30;i:13;i:29;i:14;i:28;i:15;i:25;i:16;i:24;i:17;i:22;i:18;i:21;i:19;i:15;i:20;i:14;i:21;i:13;i:22;i:12;i:23;i:11;i:24;i:10;i:25;i:7;i:26;i:6;i:27;i:5;i:28;i:4;i:29;i:3;i:30;i:2;i:31;i:1;}s:12:\"install_task\";s:4:\"done\";s:13:\"menu_expanded\";a:2:{i:0;s:10:\"navigation\";i:1;s:13:\"primary-links\";}s:9:\"site_name\";s:8:\"TTonline\";s:9:\"site_mail\";s: in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc on line 135

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc:135) in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/bootstrap.inc on line 736

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc:135) in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/bootstrap.inc on line 737

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc:135) in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/bootstrap.inc on line 738

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc:135) in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/bootstrap.inc on line 739
Versiunea electrică: viitorul produselor injectate de înaltă precizie fabricate la Guala Closures | TTonline

Versiunea electrică: viitorul produselor injectate de înaltă precizie fabricate la Guala Closures

 Punem capac!

La fabrica sa din Kirkintilloch, Guala Closures UK lucrează fără încetare, producând milioane de componente în fiecare săptămână. Aceste produse injectate de înaltă precizie includ produse inovatoare, cum ar fi capace pentru sticle „tamper-evident” (cu sigiliu), supape și dispozitive interne, cu ajutorul cărora falsificarea devine tot mai dificilă, precum și sisteme de închidere decorative, toate fiind esențiale pentru integritatea și aspectul vizual al mărcilor premium din întreaga lume. De la adoptarea tehnologiei de injecție în matriță IntElect de la Sumitomo (SHI) Demag, compania continuă să furnizeze ambalaje deosebite și sisteme personalizate de închidere cu capac pentru sticle, reducând, în același timp, consumul de energie și mărindu-și productivitatea cu peste 12%.

În 2011, Guala Closures, ce deține 26 fabrici pe cinci continente, a instalat două prese complet electrice de la Sumitomo (SHI) Demag în centrul său de fabricație de la Kirkintilloch.

Motivația care a fundamentat achiziția mașinilor cu o capacitate de 100 și de 160 tone a fost aceea de a „accelera procesul de fabricație și de a crește continuitatea producției de componente de înaltă precizie Guala, reducând în același timp con­sumul de energie” a afirmat Directorul de Producție, Stevie Houston. Satisfăcută de rezultatele obținute, Guala a investit de atunci în achiziția a încă șase mașini IntElect cu capacitate de 100 și de 160 tone.

Relația dintre cele două companii a început acum opt ani, când fabrica a achiziționat o presă hidraulică Sumitomo. Astăzi, centrul Kirkintilloch, în plus față de mașinile total electrice IntElect, are instalate și șapte mașini hidraulice Systec, cu con­trolere NC4 și NC5 în unitatea de comandă.

FIGURA 1. Adoptarea tehnologiei IntElect de injecție în matriță a redus consumul de energie și a crescut productivitatea fabricii Guala din Kirkintilloch cu peste 12%

Încă de la început am fost impresionați de nivelul asistenței și al flexibilității pe care l-am primit de la Sumitomo Demag, iar acest lucru ne-a permis să construim o relație de primă clasă. Întocmai ca noi, și ei se concentrează pe inovare, iar noi putem fi siguri că vom avea exact echipamentul de care avem nevoie pentru a ne adapta nevoilor în rapidă schimbare ale pieței pe care o deservim. De exem­plu, am putut adapta mașinile noi să funcționeze cu matrițe mai vechi, ce aveau anumite exigențe legate de platane. Iar în prezent instalăm două mașini noi de 120 tone, dintre care una este echipată pentru producția cu dublă injecție, astfel încât să putem fabrica pro­duse injectate în două culori sau din materiale compozite

Stevie Houston, Director de Producţie Guala Closures

Trecerea la echipamente complet electrice este lină şi produce rapid rezultatele scontate

Costurile în creștere cu energia au reprezentat doar unul din factorii aflați în spatele deciziei Guala de a investi în tehnologia de injecție în matriță complet electrică.

Cele opt mașini IntElect instalate în unitate au contribuit la obținerea de rezultate impresionante în accelerarea producţiei şi în îndeplinirea obiectivelor de calitate, răsplătind cum se cuvine încrederea companiei în gândirea inovatoare.

„În ultimii patru ani, producția de sisteme de închidere a crescut cu 12%, iar nivelul randamentu­lui global al echipamentelor noastre (OEE) s-a mărit cu 5%,” subliniază Stevie Houston. „Acest lucru ne-a ajutat să fim în mod constant, încă din 2009, una din fabricile cu performanțe de top în cadrul Grupului. În plus, tehnologia pe care am adoptat-o a avut un real impact asupra obiectivelor noastre de calitate, cu o reducere cu 40% a rebuturilor.”

Vizitatorii fabricii Guala sunt, fără excepție, impresionați de atmosfera armonioasă, ordonată din secția de producție, în ciuda productivității sale impresionante și a funcționării în flux continuu. „Nu este o întâmplare”, zâmbește Stevie Houston. „Așa ar trebui să arate activitatea de producție – un mediu calm, controlat, în care totul funcționează precum un mecanism de ceas”.

Investițiile companiei în echipamente automate de asamblare la viteză ridicată au produs rezultatele scontate. Alimentate de un flux constant de componente precise, asamblarea sistemelor de închidere finală avansează fără cusur.

Pentru a ilustra importanța calității, Stevie Houston ne prezintă un anumit capac pentru băuturi alcoolice. „Producem 16 milioane de astfel de bucăți pe an pentru o marcă premium de pe piața asiatică. Șinând cont de prețul mare cu amănuntul practicat pe sticlă, nu ne putem asuma riscuri legate de calitate.”

Conform Guala, în fiecare an, în toată lumea, se contrafac sute de milioane de sticle din mărcile cele mai prestigioase de băuturi alcoolice, o adevărată amenințare atât pentru producători, cât și pentru consumatori.

Grupul Guala Closures produce un număr uriaș de elemente dozatoare de umplere de unică folo­sință, inclusiv sisteme de supape și sisteme „tamper-evident” (cu sigiliu). De asemenea, Grupul mai dez­voltă și produce soluții inovatoare de capace pentru industria apei și a băuturilor răcoritoare, a uleiului și farmaceutică.

Tehnologia noastră complet electrică a fost dezvoltată în mod concret pentru aplicații ca aceasta. Fabricanții de compo­nente de înaltă precizie, produse în masă, aleg mașinile IntElect pentru a îmbunătăți calitatea și viteza de fabricație pentru produsele lor, de la sisteme de închidere la dispozitive medicale, amba­laje, componente auto și electrice.

Dave Raine, Manager Tehnic pentru Vânzări la Sumitomo (SHI) Demag UK

Guala Closures fabrică milioane de produse injectate de înaltă preci­zie, inclusiv capace pentru sticle „tamper-evident” (cu sigiliu), supape precum și elemente de închidere decorative, care sunt esențiale pentru integritatea și aspectul produselor promovate de mărci premium la nivel mondial.

Gama de mașini IntElect combină know-how-ul legat de proiectarea mecanică a Demag cu tehnolo­gia avansată de antrenare directă de la Sumitomo. Acestea permit clienților atingerea unor noi stan­darde de precizie, de performanță și de productivi­tate pentru aplicațiile critice de injecție în matrițe.

Dacă luăm în considerare doar economiile realizate cu consumul redus de energie, observăm că investiția se recuperează rapid, iar IntElect devine repede tehnologia selectată de fabricanții de top din întreaga lume.


2673 vizualizari

Galerie foto

Pentru a putea posta comentarii, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator.

Mai multe despre Sumitomo Demag

Cere Detalii sau Oferta

Completati cu numele dvs.

Completati cu denumirea companiei pe care o reprezentati.

Adresa dvs. de e-mail.

Numarul dvs. de contact.

Mesajul dvs.

Pentru abonare (la revista sau newsletter), postare comentarii sau participare la discutiile din forum, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator. Daca nu aveti cont, click pe [creeaza un cont nou]
CAPTCHA

Introduceţi codul numeric din imaginea de mai jos.

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.