GreenBau Tehnologie continuă să se implice activ în instruirea studenţilor

27.09.2011 | MASINI-UNELTE | GreenBau Tehnologie | 1 comentarii
GreenBau Tehnologie continuă să se implice activ în instruirea studenţilor

În ultimii ani, GreenBau Tehnologie a început să colaboreze cu Universitatea Politehnică din Bucureşti implicându-se în instruirea teoretică şi practică a studenţilor din anii terminali de la diferite secţii ale Facultăţii de Ingineria şi Managementul Sistemelor Tehnologice privind maşinile cu comandă numerică.

Anul acesta, în cadrul programului cofinanţat din Fondul Social European cu titlu ResTRucturarea Sistemului de Practică PrODuctivă a studenţilor din învăţământul tehnic superior TRIPOD, s-a încheiat o convenţie cadru între Universitatea Politehnica Bucureşti şi GreenBau Tehnologie privind efectuarea stagiului de prac tică a 2 studenţi în perioada 14.06.2011- 02.09.2011.

În cadrul activităţilor planificate pentru perioada stagiului de practică, studenţii selectaţi au învăţat să opereze şi să programeze strunguri şi centre de prelucrare OKUMA (ISO şi programare conversaţională), au realizat programe pentru diferite repere, au învăţat despre funcţiile speciale ale strungurilor şi centrelor OKUMA şi le-au pus în practică în activitatea de operare şi programare, depanare prin Remote Control a maşinilor cu comandă numerică OKUMA, identificarea alarmelor, verificări ale maşinilor cu comandă numerică. Mai mult, studenţii au învăţat care sunt criteriile de selecţie ale maşinilor cu comandă numerică, diferenţele constructive dintre maşinile cu comandă numerică OKUMA şi alte maşini CNC.

Studenţii s-au implicat activ în activităţile programate, la sfârşitul perioadei de practică având abilitatea de a aplica în practică cunoştinţele învăţate. Stagiul de practică s-a finalizat cu un raport care a fost prezentat în faţa unei comisii de profesori de la Universitatea Politehnica şi care au fost încântaţi de cunoştinţele acumulate de studenţi, oferindu-le Premiul I. GreenBau Tehnologie va continua să se implice în instruirea studenţilor din toate universităţile româneşti.

37969 vizualizari

Galerie foto

Pentru a putea posta comentarii, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator.

Comentarii

Janica Constantin

Este foarte bine ca se face instruirea studentilor in acest domeniu. Doresc sa infiintez un centru de instruire privat la Iasi , la care sa aiba acces toti cei care sunt interesati de invatarea-aprofundarea meseriei de operator-programator CNC.