Warning: Table './tehnicas_site/cache' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache WHERE cid = 'variables' in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc on line 135

Warning: Table './tehnicas_site/cache' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: UPDATE cache SET data = 'a:1047:{s:13:\"theme_default\";s:6:\"tehnic\";s:13:\"filter_html_1\";i:1;s:18:\"node_options_forum\";a:1:{i:0;s:6:\"status\";}s:18:\"drupal_private_key\";s:64:\"69ca3a07d8cfd04e9c6638d5588f4ddb507193c18a6694e790132e7c30d7f166\";s:10:\"menu_masks\";a:32:{i:0;i:127;i:1;i:125;i:2;i:63;i:3;i:62;i:4;i:61;i:5;i:60;i:6;i:59;i:7;i:58;i:8;i:57;i:9;i:56;i:10;i:45;i:11;i:31;i:12;i:30;i:13;i:29;i:14;i:28;i:15;i:25;i:16;i:24;i:17;i:22;i:18;i:21;i:19;i:15;i:20;i:14;i:21;i:13;i:22;i:12;i:23;i:11;i:24;i:10;i:25;i:7;i:26;i:6;i:27;i:5;i:28;i:4;i:29;i:3;i:30;i:2;i:31;i:1;}s:12:\"install_task\";s:4:\"done\";s:13:\"menu_expanded\";a:2:{i:0;s:10:\"navigation\";i:1;s:13:\"primary-links\";}s:9:\"site_name\";s:8:\"TTonline\";s:9:\"site_mail\";s: in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc on line 135

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc:135) in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/bootstrap.inc on line 736

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc:135) in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/bootstrap.inc on line 737

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc:135) in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/bootstrap.inc on line 738

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc:135) in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/bootstrap.inc on line 739
Despre Mori Seiki | TTonline

Despre Mori Seiki

Despre Mori Seiki

,,Vom impresiona clienţii cu Maşini Inovative de Înaltă Calitate”
 

În perioada 28-29 iunie 2011 a avut loc ,,Open House”-ul firmei Mori Seiki, ce s-a desfășurat la Centrul de Soluţii Tehnologice din Paris. Cu această ocazie s-au prezentat ultimele noutăţi în domeniul tehnologiei de vârf, dintre care amintim expunerea în premieră europeană a centrului integrat de strunjire şi frezare NTX 2000.

Mori Seiki - despre anul fiscal 2010

Potrivit Asociaţiei Constructorilor de maşini-unelte din Japonia (JMTBA), totalul comenzilor pentru maşiniunelte din anul fiscal 2010 (care s-a încheiat în 31 aprilie 2011) aproape s-a dublat faţă de anul precedent.

Deşi există îngrijorare cu privire la impactul marelui cutremur din Japonia asupra cererii interne, Mori Seiki crede că în viitor, comenzile pentru produsele sale vor continua să crească. Astfel, în 1 aprilie 2011, grupul a deschis în Japonia o nouă firmă numită ,,MORI SEIKI SALES AND SERVICE CO., LTD.", cu menirea de a răspunde rapid necesităţilor clienţilor săi în ceea ce priveşte furnizarea de maşini şi acordare de service. Noua companie îşi asumă responsabilitatea pentru vânzări şi activităţi de servicii în Japonia pentru toate produsele celor două firme, GILDEMEISTER AG din Germaniaşi Mori Seiki.

În Septembrie 2010, Mori Seiki a lansat, sub denumirea X-Class, noile modele de top în rândul strungurilor CNC, centrelor de prelucrare orizontală şi verticală şi centrelor de strunjire multi-ax.

Încorporând cerinţele pieţei în conceptual produsului şi analizând din toate unghiurile posibile modelele existente, Mori Seiki a creat maşini care ating performanţe excelente sub orice aspect, de la rigiditatea maşinii până la designul prietenos şi ecologic şi conformitatea cu toate standardele de siguranţă din lume.
Mori Seiki continuă să lucreze la extinderea şi îmbunătăţirea gamei de produse, consolidându-şi în acelaşi timp activităţile de vânzare în întreaga lume.
Mori Seiki a decis deschiderea unei fabrici în California, Statele Unite. Începerea activităţii de producţie este planificată în luna iulie 2012. Scopul deschiderii acestei fabric este de a creşte competitivitatea corporaţiei în ceea ce priveşte timpul de livrare şi service-ul acordat, prin producerea maşinilor într-unloc mai apropiat de clienţii săi. Producerea maşinilor-unelte în afara Japoniei va permite corporaţiei reducerea cheltuielilor generale de transport dintre Japonia şi Americaşi minimalizarea efectului fluctuaţiilor ratei de schimb valutar.

 

Cooperarea comercială şi alianţa de capital între firmele Mori Seiki şi Gildemeister

Colaborarea de afaceri şi de capital cu Gildemeister, care a început în martie 2009, a făcut progrese în domeniile vânzări, achiziţii, dezvoltare, producţie şi finanţe. În aprilie 2011, numărul de acţiuni deţinute de Mori Seiki raportat la numărul total de acţiuni emise de GILDEMEISTER a devenit de 20,1%, iar relaţia de alianţă de capital va fi în continuare îmbunătăţită.

La expoziţia International Manufacturing Technology Show (IMTS), care s-a ţinut în S.U.A. în septembrie 2010 şi la JIMTOF 2010, care a avut loc în Japonia în octombrie-noiembrie 2010, Mori Seiki şi Gildemeister au expus împreună, în acelaşi stand, gama lor de produse, obţinând un număr impresionant de comenzi. De asemenea, s-au obţinut rezultate deosebite la Zilele Inovatoare care au avut loc la campusul Mori Seiki din Iga, Japonia, în februarie 2011.
 

Vânzările totale ale firmei Mori Seiki au cunoscut o creştere de 81,4% faţă de anul fiscal precedent (valoarea totală a fost de 120,428 milioane de yeni).

D-na Dayana Tiniş, Marketing Manager Moreno Maşini Unelte

,,Mori Seiki continuă să fie, pe plan mondial, principala forţă motoare a activităţii productive, prin lansarea pe piaţă de noi modele de maşini-unelte şi o filozofie de dezvoltare a corporaţiei bazată pe cerinţele, mereu în schimbare, ale clienţilor” Dayana Tiniș, Marketing Manager, Moreno Mașini Unelte

 

Despre strategia Mori Seiki

În acest an fiscal Grupul Mori Seiki va continua să-şi extindă afacerea la scară globală şi să-şi implementeze strategiile de creştere pe termen mediu şi lung pentru realizarea viziunii sale de a devein ,,Lider mondial în industria de maşini-unelte şi cel mai bun partener pentru clienţii săi”.

Urmărind planurile de afaceri ,,PQR 555”, Mori Seiki s-a concentrat pe îmbunătăţirea calităţii managementului în: ,,P" (People:dezvoltarea resurselor umane), ,,Q" (Calitate: îmbunătăţirea continuă a calităţii) şi ,,R" (Risk Management: dezvoltarea managementului de risc). Astfel s-au realizat multe din obiectivele stabilite, cum ar fi dezvoltarea de personal cu perspectivă globală, îmbunătăţirea calităţii şi fiabilităţii produselor şi serviciilor, conformitatea produselor cu legile şi reglementările în vigoare, asigurarea controalelor amănunţite de export şi consolidarea sistemului de gestionare a riscurilor. Mori Seiki furnizează clienţilor săi maşini inovative, precise şi fiabile la un preţ competitiv, urmărindu-şi ţelul de a deveni ,,the Global One” în domeniul strungurilor CNC, centrelor de prelucrare, maşinilor multi-ax şi maşinilor de rectificare.

Cu scopul de a construi o structură robust corporativă, care să fie în măsură să răspundă rapid la tendinţele pieţei şi a mediului de afaceri, ce sunt în continuă schimbare în industria maşinilor-unelte, şi de a atinge poziţia de ,,Global One” (Numărul Unu Mondial) în această industrie, Mori Seiki depune toate eforturile în direcţia creşterii profitabilităţii sale.
 

În planul său de management pe termen mediu şi lung, ,,GQ-C-SI 123" (Global Quality for Customer with Speed and Innovation 123: Calitate globală pentru Client, cu Viteză şi Inovaţie), început în aprilie 2011, Mori Seiki prezintă obiectivele corporaţiei de a furniza produse şi servicii de înaltă calitate pentru clienţii din întreaga lume într-o manieră cât mai rapidă, prin construirea unei reţele robuste de vânzare şi prin dezvoltarea capacităţilor sale de producţie.

Se vor face toate eforturile necesare pentru crearea unei bariere solide pentru prevenirea penetrării competitorilor pe pieţele din ţările avansate tehnologic, din Europa şi America (plus Japonia), şi cucerirea unui cap de pod în pieţele emergente incluzând China, India şi Brazilia, unde industriile conexe de înaltă tehnologie se aşteaptă să crească în viitor.

Mori Seiki îşi propune ca obiectiv realizarea, până la sfârşitul anului fiscal 2013, a unei rate a profitului operaţional, raportat la valoarea totală de vânzări, de peste10%, cât şi o creştere continuă a valorii corporaţiei şi a profiturilor acţionarilor săi.
 

Dezvoltarea continuă a modelelor de maşini-unelte oferite de Mori Seiki pe piaţă

Mori Seiki continuă munca asiduă pentru îmbunătăţirea preciziei de prelucrare. Până în prezent s-a atins o precizie de poziţionare mai mică de 6 micrometri.

Lansarea noii linii de maşini-unelte X-Class s-a făcut prin modificarea substanţială a vechilor modele, cu scopul de a stabili noi standarde în ceea ce priveşte acurateţea şi capacitatea de tăiere. În acest an gama de maşini X-Class va continua să se mărească prin crearea unor maşini capabile să prelucreze şi să rectifice materiale dure, urmând astfel tendinţa de creştere a cererii pe piaţă, pentru: aeronave, motoare cu reacţie, generatoare de curent electric şi utilaje de construcţii.

Se va urmări în continuare reducerea timpului de prelucrare şi îmbunătăţirea preciziei de prelucrare prin introducerea unei opţiuni de măsurare continuă la viteză super-înaltă cu ajutorul laserului şi revizuirea întregului proces, pornind de la utilizarea CAM-ului.
 

Asigurarea măsurilor de securitate

În ultimii ani, deoarece situaţia securităţii globale a cunoscut o oarecare agravare, cu prevalenţă în ţările din Asia, interesul internaţional cu privire la măsurile de prevenire a proliferării armelor de distrugere în masă şi a stocării în exces a armelor convenţionale este în continuă creştere.

Mori Seiki s-a alăturat activităţilor de combatere a businessului ilegal cu arme prin stipularea unor reglementări interne (Programul de Conformitate) care se aplică cu stricteţe, asigurând astfel respectarea pe deplin a legilor de control al exporturilor. Pe maşinile Mori Seiki este instalat un instrument (RMS) cu funcţia de a detecta şi dezactiva maşina dacă aceasta este mutată din fabrica clientului fără preavizul producătorului.
 

Pe data de 11 mai 2011, la Paris, a avut loc întrunirea dealerilor Mori Seiki din Europa. În cadrul evenimentului au avut loc prezentarea strategiei corporaţiei Mori Seiki şi ceremonia de premiere ,,Mori Seiki, Fiscal Year 2010 MBO”, ocazie cu care firma Moreno Maşini Unelte a fost premiată pentru a doua oară pentru performanţele sale deosebite în depăşirea targetelor de vânzare pentru anul fiscal 2010.

Diploma a fost înmânată de către Dr. Masahiko MORI – Președinte MORI SEIKI, domnului Remus SĂUTEAN, în calitate de director de vânzări, Moreno Maşini Unelte
9459 vizualizari

Galerie foto

Pentru a putea posta comentarii, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator.

Cere Detalii sau Oferta

Completati cu numele dvs.

Completati cu denumirea companiei pe care o reprezentati.

Adresa dvs. de e-mail.

Numarul dvs. de contact.

Mesajul dvs.

Pentru abonare (la revista sau newsletter), postare comentarii sau participare la discutiile din forum, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator. Daca nu aveti cont, click pe [creeaza un cont nou]
CAPTCHA

Introduceţi codul numeric din imaginea de mai jos.

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.