Warning: Table './tehnicas_site/cache' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: SELECT data, created, headers, expire, serialized FROM cache WHERE cid = 'variables' in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc on line 135

Warning: Table './tehnicas_site/cache' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed query: UPDATE cache SET data = 'a:1049:{s:13:\"theme_default\";s:6:\"tehnic\";s:13:\"filter_html_1\";i:1;s:18:\"node_options_forum\";a:1:{i:0;s:6:\"status\";}s:18:\"drupal_private_key\";s:64:\"69ca3a07d8cfd04e9c6638d5588f4ddb507193c18a6694e790132e7c30d7f166\";s:10:\"menu_masks\";a:32:{i:0;i:127;i:1;i:125;i:2;i:63;i:3;i:62;i:4;i:61;i:5;i:60;i:6;i:59;i:7;i:58;i:8;i:57;i:9;i:56;i:10;i:45;i:11;i:31;i:12;i:30;i:13;i:29;i:14;i:28;i:15;i:25;i:16;i:24;i:17;i:22;i:18;i:21;i:19;i:15;i:20;i:14;i:21;i:13;i:22;i:12;i:23;i:11;i:24;i:10;i:25;i:7;i:26;i:6;i:27;i:5;i:28;i:4;i:29;i:3;i:30;i:2;i:31;i:1;}s:12:\"install_task\";s:4:\"done\";s:13:\"menu_expanded\";a:2:{i:0;s:10:\"navigation\";i:1;s:13:\"primary-links\";}s:9:\"site_name\";s:8:\"TTonline\";s:9:\"site_mail\";s: in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc on line 135

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc:135) in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/bootstrap.inc on line 736

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc:135) in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/bootstrap.inc on line 737

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc:135) in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/bootstrap.inc on line 738

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/database.mysql.inc:135) in /home/tehnicas/arhiva.ttonline.ro/includes/bootstrap.inc on line 739
"Noutăţi de la Bystronic (inclusiv ByVision Bending: Acum cu funcţia de generare a curbelor de îndoire)" | TTonline

"Noutăţi de la Bystronic (inclusiv ByVision Bending: Acum cu funcţia de generare a curbelor de îndoire)"

"Noutăţi de la Bystronic (inclusiv ByVision Bending: Acum cu funcţia de generare a curbelor de îndoire)"

Xact Smart permite o introducere rapidă în tehnicile de îndoire a tablei. Cu noul tip de presă, Bystronic oferă un pachet cu performanțe de înaltă calitate în segmentul de preț mediu.

Cum poate intra o companie în domeniul îndo­irilor, rapid și cu succes? De exemplu, cu tehnologie elvețiană de vârf și în condiții atractive. Aceasta este ideea din spatele presei Xact Smart. Noua presă Bystronic este destinată utilizatorilor începători și ambițioși, care sunt în căutarea unei prese de înaltă calitate în segmentul de preț mediu.

Cu Xact Smart, Bystronic lansează pe piață o mașină versatilă, care poate fi operată cu ușurință și permite ca piesele îndoite să fie prelucrate la un grad foarte eficient din punct de vedere al cos­turilor. Pentru a realiza acest lucru cu această presă accentul este pus pe un pachet presă- interfață care oferă utilizatorilor cele mai importante funcții.

 Totul se află pe ecranul tactil

Simpla utilizare a tehnologiei de îndoire a tablei este o problemă-cheie pentru mulți utiliza­tori.Încărcați planul de îndoire, pregătiți presa și începeți îndoirea. Tocmai aceste lucruri sunt ceea ce Xact Smart împreună cu interfața ByVision Bending oferă utilizatorului. Operatorii controlează întregul proces de îndoire cu doar câteva atingeri de deget folosind un ecran tactil de 22 inch.

Sistemul hidraulic de compensare a bomba­jului la Xact Smart asigură un grad foarte ridicat de precizie pentru îndoirea în aer. Prin măsurare detectează poziția și lungimea piesei de îndoit. Această tehnologie cu senzor este integrată direct în interfața ByVision Bending, permițându-i să con­troleze în mod automat distribuția forței de apăsare fără a fi necesară implicarea utilizatorului în detalii complicate.

 

 ByVision Bending: Acum cu funcţia de generare a curbelor de îndoire

Cu ajutorul acestei funcții a ByVision Bending, utilizatorii ating mult mai rapid rezultate de înaltă calitate la îndoire. Fără teste repetate care consumă timp și material.

 

Îndoirea materialelor precum oțelul, inoxul și aluminiul folosind scule de la o gamă variată de producători devine un proces simplu dacă datele îndoirii sunt calculate automat și direct la termi­nalul de operare al presei. „într-o clipită”, cum s-ar spune.

Operatorul introduce caracteristicile îndoirii: material, combinația de scule și grosimea materi­alului. Restul este calculat de funcția de generare a curbelor de îndoire, pe care Bystronic a integrat-o acum în interfața ByVision Bending.

În multe cazuri, clienții lucrează cu o presă și folosesc scule pentru care proprietățile specifice nu au fost încă introduse ca parametri în baza de date ByVision Bending.

În trecut clienții erau nevoiți să facă aceste determinări prin teste repetate de îndoire. Totuși aceste teste costă timp, material și bani.

Pentru a obține mai rapid rezultate de înaltă calitate la îndoire pentru aplicații de acest gen, Bystronic a dezvoltat ,,generatorul curbelor de îndoire”. Această funcție permite clienților să adapteze și să extindă datele de îndoire după cum doresc, fără niciun efort.


1134 vizualizari

Galerie foto

Pentru a putea posta comentarii, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator.

Cere Detalii sau Oferta

Completati cu numele dvs.

Completati cu denumirea companiei pe care o reprezentati.

Adresa dvs. de e-mail.

Numarul dvs. de contact.

Mesajul dvs.

Pentru abonare (la revista sau newsletter), postare comentarii sau participare la discutiile din forum, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator. Daca nu aveti cont, click pe [creeaza un cont nou]
CAPTCHA

Introduceţi codul numeric din imaginea de mai jos.

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.