Un nou sistem de paletizare compact 5G înclinat

01.07.2013 | LOGISTICA | T&T
Un nou sistem de paletizare compact 5G înclinat

QComp Technologies, un integrator important de roboţi, a lansat noul stivuitor 5G. Stivuitorul QComp 5G are caracteristicile unui robot robust, care se mândreşte cu o viteză de până la 20 de apucări pe minut. Conceptul său modular compact eliberează un spaţiu valoros din incintă, reduce durata de instalare şi economiseşte banii beneficiarului.

 

„Noul stivuitor 5G permite beneficiarului să stivuiască genţi, casete sau tăvi în orice punct al liniei sale de producţie, elimi­nând trasee costisitoare de transportoare din zonele de paletizare specializate”, a afirmat Tom Doyle, preşedintele firmei QComp Technologies, Inc. „Acest avantaj şi conceptul modular al sistemului îl fac pe acesta o foarte atractivă soluţie pentru producătorii care au în vedere o amortizare rapidă a investiţiei”.

 

Robotul stivuitorului 5G este capabil să manipuleze sarcini de peste 100 lb(cca 45kg), iar sistemul poate aranja palete de până la 109in (cca2770mm) înălţime. Sistemul este premontat pentru o punere rapidă în funcţiune, economisind timp şi bani în ceea ce priveşte costurile de instalare. (http://news.thomasnet.com)        


8323 vizualizari

Galerie foto

Pentru a putea posta comentarii, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator.