Seminar de măsurări şi procesare de semnal

24.08.2011 | AUTOMATIZARI | T&T
Seminar de măsurări şi procesare de semnal

În perioada 20-30 septembrie 2011, National Instruments organizează seminarul de măsurători şi procesare de semnal, pentru a descoperi modul în care produsele NI facilitează achiziţia, analiza şi afişarea profesională a datelor.

Seminarul va fi gratuit şi se va desfăşura în oraşele:

Cluj-Napoca (20.09), Timişoara (22.09), Braşov (26.09), Bucureşti (27.09), Iaşi (29.09) şi Suceava (30.09).

 

În cadrul seminarului se vor trata următoarele subiecte:

1. Alegerea platformei hardware potrivită măsurătorilor specifice

Fie că efectuaţi măsurători simple sau doriţi să dezvoltaţi aplicaţii cu temporizare şi sincronizare avansată, tehnologiile NI vă ajută să depăşiţi orice obstacol fie că este din domeniul ingineriei sau ştiinţific:

Măsurători prin Ethernet – aplicaţii distribuite folosind infrastructura reţelei deja existente.

Reţele de senzori Wireless – pentru instalarea în locuri izolate a senzorilor alimentaţi de baterii.

Dispozitive multifuncţionale – sisteme ce necesită intrări/ieşiri analogice, numărătoare şi circuite de temporizare în cadrul unui singur modul USB/PCI.

Sisteme PXI/PXIe – pentru cele mai solicitante aplicaţii care necesită o varietate de senzori, rată ridicată de transfer, putere computaţională şi număr ridicat de canale.

2. Alegerea aplicaţiei potrivite pentru procesare online şi offline

Aproape orice aplicaţie încorporează funcţii analitice pentru procesare online(rezultate instantanee pentru procesare ulterioară sau pentru luarea unor decizii rapide) sau offline(analiză după finalizarea testului sau experimentului). Vor fi prezentate metodele software folosite pentru a efectua analiză FFT, curve fitting, analiză pe octave, wavelet sau dezvoltare de algoritmi personalizaţi.

3. Prezentarea datelor într-un mod profesional

Rezultatele testelor şi măsurătorilor trebuie deseori prezentate colaboratorilor în scopul de a se lua decizii pentru validarea diferitelor etape în dezvoltarea produselor, a proceselor sau determinarea randamentului în producţie. Dezvoltarea facilă a interfeţelor profesionale cu utilizatorul şi funcţiile de generarea automată a rapoartelor reduc efortul necesar prezentării rezultatelor experimentelor sau a testelor. Pe durata evenimentului vor fi prezentate metode practice de automatizare a generării rapoartelor şi dezvoltării de interfeţe cu utilizatorul.

Pentru detalii în vederea participării:

E-mail: ni.romania@ni.com


8326 vizualizari

Galerie foto

Pentru a putea posta comentarii, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator.