Simplitate

Simplitate

Bombardier este un jucător principal în industria căilor ferate. Pentru a continua dezvoltarea gamei de produse TRAXX AC Lok, Bombardier a implementat Han-Eco®, o soluţie eficientă pe termen lung, care reduce costurile mulţumită simplităţii sale. O inovaţie industrială poate fi descrisă ca sustenabilă dacă succesul său economic poate fi folosit pentru îmbunătăţirea continuă şi dezvoltarea de produse şi procese pentru clienţi. Acest fapt este demonstrat prin colaborarea dintre HARTING Technology Group şi Bombardier Transportation pentru dezvoltarea noii generaţii de produse de success TRAXX AC Lok. 

Unul din ţelurile designului noii generaţii de locomotive cu curent alternativ a fost standardizarea componentelor folosite, reducerea greutăţii şi, astfel, reducerea costurilor. Au fost necesare ameliorări fundamentale în ceea ce priveşte costurile totale cu drepturile de proprietate.

 

Produsul principal al Bombardier

În ultimul deceniu, produsul principal al companiei Bombardier, locomotive TRAXX AC a devenit piatra de temelie a unei întregi flote de locomotive datorită numărului mare de piese identice şi designului standard al camerei motorului.

Aceasta este produsă în cantităţi mari pentru Deutsche Bahn AG, dar şi pentru alţi operatori feroviari europeni, companii feroviare private şi companii de leasing. ,,Last Mile Diesel" este un nou produs realizat suplimentar la această generaţie de produse dezvoltată recent, care elimină necesitatea de a înlocui locomotivele pentru manevrare sau staţiile cu sisteme duale, în care nu există electrificare continuă, în cele mai multe cazuri. 

Noul design al interfeţelor electrice din camera motorului locomotivei se bazează complet pe beneficiile oferite de seria de conectori Han-Eco® produsă de HARTING.

Han-Eco® este folosit în interfeţele modulare ale sistemelor de cablare cu tensiune medie, în ventilatoarele de legătură, pompe şi în alte unităţi auxiliare din camera motorului locomotivei. Factorii majori, care au înclinat balanţa deciziei în favoarea Han-Eco®, au fost greutatea redusă, compatibilitatea mecanică cu seria Han® B în ceea ce priveşte parametrii de integrare, numărul redus de componente individuale şi procesul de asamblare mult simplificat, care nu necesită instrumente. 

Utilizarea Han-Eco® a condus la o reducere semnificativă a costurilor, deoarece a fost posibilă reducerea cheltuielilor cu designul, depozitarea şi asamblarea.

 

Caracteristici

Carcasele HARTING Han-Eco® sunt realizate din plastic de înaltă performanţă întărit cu fibră de sticlă foarte rezistent la condiţiile mediului înconjurător şi robust din punct de vedere mecanic. Ele sunt şi mai uşoare decât carcasele metalice similare.

Materialul îndeplineşte de asemenea cerinţele stricte de protecţie contra incendiilor ca de exemplu clasificarea V0, conform UL 94 şi F2 / I3 conform NFF 16 101. Gama este compusă din patru mărimi de design – 6B, 10B, 16B şi 24B – şi vor include în mod sistematic carcase şi învelitori de protecţie de bază până la sfârşitul anului.

Mai multe detalii despre produsele Harting pe: www.eCatalogue.HARTING.ro


 Gero Degner este Product Manager, Harting Technology Group, iar Andreas Mehringer este Global Account Manager Bombardier, Harting Technology Group 


22239 vizualizari

Galerie foto

Pentru a putea posta comentarii, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator.

Cere Detalii sau Oferta

Completati cu numele dvs.

Completati cu denumirea companiei pe care o reprezentati.

Adresa dvs. de e-mail.

Numarul dvs. de contact.

Mesajul dvs.

Pentru abonare (la revista sau newsletter), postare comentarii sau participare la discutiile din forum, trebuie sa fiti logat in contul dvs. de utilizator. Daca nu aveti cont, click pe [creeaza un cont nou]
CAPTCHA

Introduceţi codul numeric din imaginea de mai jos.

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.